Мебелна промишленост Стара Загора
Мебелна промишленост Стара ЗагораПОЛУФАБРИКАТИ ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО

 

СД ”ММ Строител” всички данни

Производство на дограма от иглолистен масив, полуфабрикати за строителството, разбичване на трупи, строителен ремонт на мебелни предприятия.


"СТРОЙИНЖЕНЕРИНГ-6000" ЕООД всички данни

Производство и продажба на фурнировани мебели за жилища, кухненски и офис мебели от ламинирани плочи, хотелско обзавеждане, полуфабрикати за строителството, детайли от слоиста дървесина, дребни дървени изделия и др. Продажба на мебели, дървени материали за мебели, пластмасови кантове, мебелен скрепителен обков и др.


ЕТ ”МИТКО ДИМИТРОВ” всички данни

Производство на мебели от иглолистен и широколистен масив; дограма от иглолистен маси, луксозна дограма; полуфабрикати за строителството; обзавеждане на сауни; дървени фитнес уреди


"Дебора" АД всички данни

Производство и продажба на кухненски и офис мебели от ламинирани плочи, хотелско обзавеждане, мека мебел, мебели от иглолистен и широколистен масив и др. Производство и продажба на дограма от иглолистен масив и луксозна дограма, обзавеждане на сауни и др. Производство на дребни дървени изделия и детайли от ламинирани плочи, от MDF, от фазерплочи обикновен и ламинирани. Търговия с нестандартни дървообработващи машини и съоръжения. Производство на химически торове, химикали за фуражни смески, пожарогасителен прах.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Европейски съюз