Мебелна промишленост Стара Загора
Мебелна промишленост Стара ЗагораМЕБЕЛИ СЕДАЛНИ ТАПИЦИРАНИ

 

"ЗАРА-Д" ООД всички данни

Производство и продажба на кухненски и офис мебели от ламинирани плочи, хотелско обзавеждане, мека мебел, мебели от иглолистен и широколистен масив и др. Производство и продажба на дограма от иглолистен масив и луксозна дограма, обзавеждане на сауни и др.


"СРЕДНА ГОРА" АД всички данни

Производство на мебели седални тапицирани и мебели от иглолистен масив, дребни дървени изделия.
Маси, столове от иглолистна дървесина - 5 вида, табуретки, кутии за вино - 9 вида, стойки за ножове от иглолистна дървесина.


"МЕБЕЛ" АД всички данни

Производство и продажба на мебели за жилища, хотелско обзавеждане, седални тапицирани и мебели от широколистен масив. Производство на корпусна, масивна и тапицирана мебел.


"НАТЕВ" ООД всички данни

Производство и продажба на тапицирана мебел - канапета, фотьойли, табуретки и др.


"ТРУД 97" ООД всички данни

Производство и продажба на кухненски и офис мебели от ламинирани плочи, хотелско обзавеждане, фурнировани мебели за жилища и седални тапицирани мебели; огледала и орнаментни стъкла за мебели; луксозна дограма; други дървени изделия - щипки за пране, специални четки за животни, детайли; разбичване на иглостни и широколистни трупи. Производство на стъклени варти, рафтове, витрини за мебели и огледала.


"Дебора" АД всички данни

Производство и продажба на кухненски и офис мебели от ламинирани плочи, хотелско обзавеждане, мека мебел, мебели от иглолистен и широколистен масив и др. Производство и продажба на дограма от иглолистен масив и луксозна дограма, обзавеждане на сауни и др. Производство на дребни дървени изделия и детайли от ламинирани плочи, от MDF, от фазерплочи обикновен и ламинирани. Търговия с нестандартни дървообработващи машини и съоръжения. Производство на химически торове, химикали за фуражни смески, пожарогасителен прах.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Европейски съюз