Работа в Европа

На 20 април от 11.00 часа в Технически университет във Варна, на ул. „Студентска” 1, Агенцията по заетостта, като член на мрежата „Европейски услуги за заетост” (EURES), организира Международна трудова борса за инженери и IT-специалисти за работа в Германия, Норвегия и Дания.

Борсата ще се проведе в новия учебен корпус на университета, зала „Конферентна-засезателна” на 5-я етаж.

EURES съветниците от Норвегия набират за специалисти за компании в нефто- и газодобива: електро-, машинни, тръбопроводни, инфраструктурни и други инженери.

За Дания се търсят: инженер-механици, SAP IТ специалисти, IТ-архитекти, IТ-консултанти, консултанти мрежови инсталации, разработчици на системни приложения, софтуерни програмисти (с++, с+, java и др.) и инженери оптимизиране на производството.

На трудовата борса Германската служба по заетостта и EURES мрежата към нея набират технически инженери за немски компании в различни сфери.
Свободните работни места са 50 за електроинженери, машинни инженери транспортна техника, IТ-специалисти и др.

Изискванията на компаниите от Норвегия, Дания и Германия към кандидатите е да са дипломирани инженери (бакалавър или магистър), да имат известен опит по специалността и да владеят моного добре английски или съответно немски език (писмено и говоримо).

Работодателите предлагат добри условия за работа, дългосрочен договор или договор за изпълнение на проект, възможност за кариерно развитие.

Всички желаещи да кандидатстват за работа в тези три страни трябва да подготвят автобиография на английски или немски език, преведени и легализирани дипломи и мотивационно писмо на съответния език.

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

vote2024

 

Кои сме ние
ЕВРОПА ДИРЕКТНО в Стара Загора е член на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО в България, която от своя страна е част от група центрове EUROPE DIRECT, разположени в цяла Европа. Благодарение на тези центрове гражданите имат достъп до Европа и могат да участват в дебати за бъдещето на ЕС. Мрежата се ръководи от Европейската комисия.

Можете да ни задавате въпроси за политиките, програмите и приоритетите на ЕС и да се включите в мероприятия за бъдещето на ЕС.

Освен това посещаваме училищата, където правим презентации, организираме дискусии за ЕС и осигуряваме официални публикации.

Предоставяните от нас услуги са безплатни за участващите граждани.

Имайте предвид, че не предлагаме правни консултации, нито тълкуване на законодателството на ЕС.

За да получите повече информация за центровете в държавите — членки на ЕС, включително в България, щракнете тук.

Свържете се с нас

ЕВРОПА ДИРЕКТНО СТАРА ЗАГОРА

Адрес: ул. „Ген. Столетов“ №127

Телефон: 042 605 007

ел.поща: 

Работно време

Понеделник -четвъртък: 09:00-12:30 / 13:30-18:00

Петък: 9:00-12:30 / 13:30-17:00

Социални медии

https://www.facebook.com/europedirectstarazagora

https://twitter.com/europedirectsz

Уебстраница/Уебсайт

https://www.europedirect.szeda.eu/

Електронната книга „Европейски приказки под липите" е второ допълнено издание. Първата версия е създадена в рамките на EUROWEEK 2010 STARA ZAGORA. Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:
 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Едно от най-успешните издания на Европа Директно – Стара Загора, създадено от колегите ни от Мадрид, също се нуждаеше от промяна, за да влезе в крак с новите условия. Отново с помощта на Европа Директно – Мадрид, екипът ни обнови „Познавате ли природата на Европейския съюз?" и я предоставя за свободен достъп за всички електронни четци. Приятно забавление! Изтеглете книгата в различни формати за електронни устройства:

 epub logo pdf icon mobi fb2 lit-icon txt

Европа Директно Стара Загора - дейност, мисия, функции

Работа в Европа

  • 1
  • 2
  • 3

mir-large

movebg

Полезни връзки

rep_office_b
button_ep_bg

eesc
politiki
solvit_b
eubookshop

 

yourvoicebanner_150x70_bg
eud
button_youreurope_en
europaeu

europasspurple_bg
button_epso_en


justice
button_eutube
logo_CoR_bg

 

 aktivnipotrebiteli1

diversity_bg

kids-corner_bg