Мебелна промишленост Стара Загора
Мебелна промишленост Стара ЗагораМЕБЕЛИ ЗА ЖИЛИЩА ФУРНИРОВАНИ

 

ЕТ "ЕЛЕРОН" - Румен Тончев всички данни

Производство и продажба на кухненски и офис мебели от ламинирани плочи, хотелско обзавеждане, мебели от иглолистен и широколистен масив и др. Производство и продажба на дограма от иглолистен масив и луксозна дограма, обзавеждане на сауни и др.


ЕТ "ГОБИС-3-ГИНКА АЛЕКСИЕВА" всички данни

Производство на корпусна мебел за дома, офиса и хотела. Търговия с теракота фаянс и пълно обзавеждане за баня.


ЕТ ”Кольо Колев и синове” всички данни

Производство на:

  • мебели от ламинирани плочи,
  • дограма от иглолистен и широколистен материал и евродограма

"СТРОЙИНЖЕНЕРИНГ-6000" ЕООД всички данни

Производство и продажба на фурнировани мебели за жилища, кухненски и офис мебели от ламинирани плочи, хотелско обзавеждане, полуфабрикати за строителството, детайли от слоиста дървесина, дребни дървени изделия и др. Продажба на мебели, дървени материали за мебели, пластмасови кантове, мебелен скрепителен обков и др.


"МЕБЕЛ" АД всички данни

Производство и продажба на мебели за жилища, хотелско обзавеждане, седални тапицирани и мебели от широколистен масив. Производство на корпусна, масивна и тапицирана мебел.


ЕТ ”ПЕНЧЕВ-ПЕНЧО ПЕНЧЕВ” всички данни

Производство на кухненски и офис мебели от ламинирани плочи, хотелско обзавеждане, мебели за жилища от меламинови плоскости. Продажба на дървени материали за мебели (плочи от дървесни частици трислойни и ламинирани фазерплочи, MDF, PVC и меламинови кантове, мебелен скрепителен обков и др.


"НЕОЛА" ООД всички данни

Производство и продажба на мебели за жилища, хотелско обзавеждане, кухненски и офис мебели от ламинирани плочи; производство на детайли от ламинирани плочи. Компютърни маси, ученически бюра, офис програми, обзавеждане за дома.


"ТРУД 97" ООД всички данни

Производство и продажба на кухненски и офис мебели от ламинирани плочи, хотелско обзавеждане, фурнировани мебели за жилища и седални тапицирани мебели; огледала и орнаментни стъкла за мебели; луксозна дограма; други дървени изделия - щипки за пране, специални четки за животни, детайли; разбичване на иглостни и широколистни трупи. Производство на стъклени варти, рафтове, витрини за мебели и огледала.


ЕТ "ДЕКОР 2000" - Илия Пенчев всички данни

Комплексно проектиране и изработка на всички видове корпусна мебел от ламинирани плоскости.


"Дебора" АД всички данни

Производство и продажба на кухненски и офис мебели от ламинирани плочи, хотелско обзавеждане, мека мебел, мебели от иглолистен и широколистен масив и др. Производство и продажба на дограма от иглолистен масив и луксозна дограма, обзавеждане на сауни и др. Производство на дребни дървени изделия и детайли от ламинирани плочи, от MDF, от фазерплочи обикновен и ламинирани. Търговия с нестандартни дървообработващи машини и съоръжения. Производство на химически торове, химикали за фуражни смески, пожарогасителен прах.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Европейски съюз